info@crvservice.be 0495 52 29 32
24u/24u - 7 op 7
Oei, Mijn kraan lekt!
Een Ecologische Keuze
Ik Wil Douchen met Regenwater!
gecertificeerde technicus
Mijn verwarmingsketel heeft dringend onderhoud nodig!

CRV Service

Logo CRV xl transparantLogo CRV xl transparantCRV is een ervaren en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in herstellingen & onderhoud van verwarmingsinstallaties en sanitair.Daarnaast doen we ook totaalprojecten van badkamerrenovatie tot nieuwbouwprojecten.

CRV service bvba
Tel 0495/52.29.32
info@crvservice.be

CRV SERVICE

U kan bij ons terecht voor alle werken ivm sanitair en chauffage

Onderhoud & Herstelling

Uw toilet loopt over, er is een kraan die lekt, uw verwarming slaat niet meer aan terwijl het buiten vriest, u zit met een verstopping in uw leidingen. Dit zijn maar enkele voorbeelden van onze dagelijkse praktijk.

24 uur op 24, 7 dagen op 7

Wij verzorgen dringende interventies 24u/24u en 7/7. U belt dan best naar 0495/52.29.32. We hebben goede relaties met onze leveranciers waardoor wij u ook op vlak van materiaal en ruimingsdiensten snel en goed uit de nood kunnen helpen.

Gecertificeerd technicus voor ketelonderhoud

Ben je in het bezit van een gasketel en gebruik je deze als centrale verwarming? Dan ben je wettelijk verplicht om een tweejaarlijks onderhoud te laten doen. Vraag een offerte bij CRV Service. Wij hebben technisch opgeleide mensen die dit onderhoud voor u kunnen doen! Wij onderhouden alle merken met specialisatie in Remeha, Vaillant, Bulex en Chaffoteaux.

Groepsonderhoud

U woont in een appartementsgebouw en u heeft allemaal een aparte ketel? Of u en uw buren in de straat moeten op het zelfde moment uw ketel laten onderhouden. In deze situatie kan u kiezen voor een groepsonderhoud. Dit is efficiënter voor ons en daarom is het goedkoper voor u.

Interesse? Neem dan contact op met ons voor onze speciale voorwaarden voor groepsonderhoud.

Wie een gasketel heeft, is wettelijk verplicht om een tweejaarlijks onderhoud te laten doen

Lees meer over deze wettelijke verplichting

Ketels & Waterverzachters

Ketels

Wij plaatsen ketels van verschillende merken. Afhankelijk van uw noden en uw budget zoeken wij een ketel uit die het beste bij uw situatie past.

Wij plaatsen onder meer ketels van Remeha en Vaillant.

Waterverzachters en filters

Neem even een moment de tijd om te bedenken hoe vaak u de waterkraan open draait. Water, we gebruiken het dagelijks. Om te wassen, koken, drinken,…

Water is levensnoodzakelijk, maar vervult vandaag veel andere functies. Onze badkamer is niet zomaar een was­ plaats, maar een heus wellnesscentrum. Water is de basis voor lekkere cappuccino of thee… We stomen groenten of maken er ijsblokjes van. Vandaag kan u op duizend manieren van water genieten.

We verwachten veel meer van leiding­ water dan enkele decennia geleden. Niet alleen onze behoeftes, maar ook technische installaties zijn veeleisender geworden.

Wij installeren waterverzachters & filters zodat uw water zacht & lekker wordt. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

Wij werken ondermeer met Judo.

Judo 2

HEEFT U EEN PROBLEEM MET UW SANITAIR OF UW CENTRALE VERWARMING. BIJ CRV SERVICE KAN U 24/7 TERECHT

Contacteer CRV Service

Projecten

Wij realiseren ook totaalprojecten in een renovatieproject of nieuwbouwwoning. Dit kan gaan van een volledige make-over van uw badkamer tot de verwarmingsinstallatie en sanitaire installatie.

Kijk bij onze realisaties wat we al allemaal verwezenlijkt hebben.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Onze Realisaties

WATERVERZACHTER: meer voordelen dan je denkt
Een waterverzachter zorgt er niet alleen voor dat je huid en wasgoed zachter aanvoelen, hij levert je ook heel wat besparingen op. Door de verminderde kalkaanslag gaan je kranen en huishoudtoestellen zoals koffiezetapparaat, wasmachine, boiler of afwasmachine veel langer mee. En je bespaart op energiekosten. CRV Service helpt je de juiste waterverzachter te selecteren en zorgt voor een optimale installatie.

CRV Service Contact

CRV service bvba

Klaverweg 17
9820 Merelbeke
Tel 0495/52.29.32
info@crvservice.be

Btw Be 0505.653.080
Algemene voorwaarden CRV Service


Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* Verplicht Veld